High Care weyergans

RED CARPET – exkluzív arc-és testkezelés

Különleges alkalmak előtt teljes kényeztető, feltöltő, hidratáló komplex kezelés. A High Care® Cosmetics teljes „fegyverzetét arcba állítjuk” a cél érdekében. Több fajta gépi eljárást alkalmazunk pl. mikrodermabráziót, oxigénes magasnyomású plazma kezelést, SPM vákuummasszázst, ultrahangot, oxigén-búrát és Slide Styler hullámmasszázst, – és ez mind az exkluzív kezelés része, kombinálva a legjobb hatóanyagokkal.

A Red Carpet exkluzív kezelés menete:

Az exkluzív High Care® arc-és testkezelés nagyon fontos része, hogy 3 lépcsős tisztításból, bőrelőkészítésből áll. Letisztítás, mikrodermabrázió és oxigénes enzimes peeling az Iono Jet magas nyomású oxigénjével.

A jól előkészített bőr így már nagyon befogadó: az SPM vákuummasszázs hatása, a méregtelenítő nyirokmasszázs, a vérkeringés fokozása és a bőrfeszesítés, tökéletessé válik. A hatóanyag feltöltést magasnyomású porlasztással biztosítjuk. A High Care® Cosmetics legkülönlegesebb orvosi tisztaságú hatóanyagai gondoskodnak a bőrfeszesítésről és hidratáltságról.

Az arc-és testkezelés befejező mozzanata két exkluzív pakolás, amely – ahogy mondani szokták – feltesz az „i”-re a pontot.

Megosztás