Rólunk

Kedves Látogató!

2020 augusztus 17-ével csatlakoztunk a High Care franchise rendszerének nagy nemzetközi családjához. Budapesten a XI. kerületben, exkluzív környezetben várjuk kedves vendégeinket, akik a High Care minőségi szolgáltatásait kívánják igyénybe venni.

A High Care Cosmetics szolgáltatásait, termékeit a minőség, megbízhatóság és a bizonyítottan eredményes eljárások teszik egyedivé. Fő specialitásunk a cellulit kezelések és az anti-aging terápiák. Elsők között nálunk veheti igyénybe a Body Guard oxigén- és fényterápiás kezelést, valamint számos egyedi High Care szolgáltatást. Ezen túlmenően a hagyományos kozmetikai kezeléseket is megtalálja ajánlatunkban: tisztitás, gyantázás, szemöldök szedés, stb…

Kollegáink kíváló High Care kozmetikusok, egészségtanácsadó cellulit terapeuták.

Szlogenünk a “more than beauty” azt fejezi ki, hogy valamennyi kezelésünk az egészséges szépséget szolgálja.

Várjuk szerettel szalonunkban!

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják:

DAJKA ZITA

DAJKA ZITA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta

1997 óta ismerem és alkalmazom a High Care Cosmetics kiváló minőségű, professzionális termékeit és kezeléseit. Maximálisan azonosulni tudok a cég holisztikus szemléletű eljárásaival és hiszek abban, hogy a szépség és az egészség együtt jár. Folyamatosan fejlesztem magam, a tökéletességre törekszem és a hozzám fordulók számára is ugyanezt szeretném nyújtani. Inspirál az, hogy szebbé, teljesebbé, egészségesebbé tehetem a vendégeimet.  Mindemellett hiszem azt, hogy az arc és test kezelésével, az egészségünk javításával a lélekre is hatunk, a cél az egyensúly. Fontos számomra, hogy a vendégeim nyugodt, harmonikus környezetben szépüljenek, töltődjenek a kezelések alatt. Mindezekhez nyújtanak segítséget a High Care Cosmetics minőségi szolgáltatásai és termékei, melyekkel szeretettel várom vendégeimet az ország egyik legújabb High Care Centerében, a High Care Budában.

FAZEKAS PETRA

FAZEKAS PETRA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta

Magamra mindig is adó, igényes nőként fontosnak tartottam a különböző krémeket, kozmetikumokat.
Hamar rájöttem, hogy mivel  szeretnék foglalkozni a jövőben. Öt évvel ezelőtt végeztem kozmetikusként. Imádom a szakmám, ami egyben a hivatásom is. 
A célom az, ha betérsz hozzám a tudásom és tapasztalatom legjavát adjam neked. A mai rohanó világban legyen a High Care Center Buda a béke a  testi – lelki – szellemi töltődés egyik helye számodra is. 
Az arcunk az egyik legfontosabb testrészünk.  Nem tudjuk eltakarni, azt látják meg elsőnek és azon keresztül tudunk üzenni a világnak, hogy hogyan is érezzük magunkat valójában. Remélem, hogy hamarosan Téged is boldog elégedett Vendégeim között tudhatlak. Várom szeretettel minden Kedves Női illetve Férfi leendő vendégem jelentkezését.